ÁSZF

Adatvédelmi tájékoztatás: Az adataid természetesen biztonságban vannak nálunk és azokat csak a szállításhoz használjuk fel (név, cím, telefonszám). Szállítónk a GLS futárszolgálat, ők is nagyon megbízhatóak.

Fizetési módok:
Bankkártya és átutalás

– Bankkártyás fizetés:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.


További rendelkezések és okai, melyeket nem szerettünk volna bevezetni, de a közösség elégtelen tagjai ezt sajnos kikényszerítették:

Az utánvétes fizetési mód megszűnt nálunk, mert az ilyen rendelések többségét nem vették át a megrendelők és emiatt tetemes plusz munkánk, költségeink és elfekvő árukészletünk halmozódott fel, melynek költségeit nem szeretnénk azokra hárítani, akik rendben fizetnek és átveszik a rendeléseiket. 

A méret csere szolgáltatás két okból megszűnt nálunk:
– Rendszeresen tapasztaltuk, hogy rendezvényen hordott, használt, higiéniailag nem megfelelő, kimosott vagy éppen beleizzadt terméket küldtek vissza cserére a megrendelők, amit érthető okokból már nem lehetett másnak kiküldeni.

– Ügyelünk rá, hogy minden termék adatlapján szerepeljenek a pontos méretek centiméterben megadva, illetve a méret választáshoz rengeteg segítséget adunk. Továbbá a rendelés leadása előtt a méret ellenőrzésre hívjuk fel a figyelmet, de nagyon sokan ennek ellenére sem törődnek vele és szánnak rá 1 percet a méretek ellenőrzésére.

Ezek olyan magas többletköltséget és megnövekedett adminisztrációt okoztak, hogy élünk a fogyasztóvédelem által előírtakkal, miszerint: 

a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 29. § (1) bekezdésének c/ pontja amely kifejezetten az egyedi gyártású termékekre vonatkozik:„A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (elállás jogát) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

Összefoglalva: a megrendelés leadásával automatikusan tudomásul veszed, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár (bankkártyás vagy átutalás fizetés) és a terméke(ke)t csak az összeg beérkezését követően kezdjük gyártani az általad megrendelt méretben, színben és mintával. Az összeg beérkezését követően pedig 5 munkanapon belül, kényelmesen és biztonságosan Futárszolgálattal juttatjuk el hozzád a csomagot a megrendeléskor megadott címre.

Köszönjük megértésed! 

A többi kérdésre megtalálod a választ a fizetési és szállítási feltételeknél, továbbá bármilyen további kérdés esetén állunk szíves rendelkezésedre.

Affiliate Partnerprogram Szabályzat

  1. Partneri feltételek a TECHNO STYLE jelen Szabályzatban határozza meg az általa forgalmazott termékek jutalékos közvetítésére vonatkozó szabályokat. A Partnerprogramhoz csatlakozók magukra nézve kötelezően betartandónak fogadják el, a jelen Szabályzatban foglaltakat. A Szabályzatban leírtak elfogadását aTECHNO STYLE Partnerprogramba való regisztrálás jelenti. A Partnerprogramban bárki részt vehet, aki TECHNO STYLE termék közvetítői szerepet szeretne vállalni. Az Affiliate Partnerprogramunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, ha ingyen lenne számukra a TECHNO STYLE termékek, amit vásárolnak vagy szeretnének otthonról pénzt keresni aTECHNO STYLE termékek népszerűsítésével. Mindent a TECHNO STYLE végez el, a Partner csupán online közvetít a jutalékért cserébe.
Nagy gondot fordítunk a csalások visszaszorítására, így ahol csalás gyanúja merül fel (pl.: tömeges nem valós, csupán a Partner által generált fals rendelés, amit nem vesz át senki), akkor az Partner fiókját előzetes értesítés nélkül töröljük az addig felhalmozott jutalékával együtt és az okozott kár (a futárszolgálat díja) kiszámlázásra kerül a Partnernek, amit 8 munkanapon belül köteles megfizetni.
  1. TECHNO STYLE biztosítja a Partnerek részére az affiliate feltételeket és rendelkezésre bocsátja az elfogadott Partnerek részére a Partnerprogram admin felületet. Minden Partner részére az affiliate rendszer egy egyedi azonosítót (ID) biztosít, amely lehetővé teszi az ajánlások követését. ATECHNO STYLE folyamatosan biztosítja a megrendelések maradéktalan teljesítését, az adatbázis naprakész állapotát, az aktuális információkat. A Partner rendelkezésére bocsátja azt az affiliate linket amellyel folyamatosan, online elérhető a TECHNO STYLE Webáruház.
  1. A TECHNO STYLE termékek közvetítése a Partner feladata, a Techno.hu weboldalon található termékek online kiközvetítése. Partner „elküldi” a Partner weboldalát látogató személyt a Techno.hu weboldalra, aki ott tájékozódik, majd vásárol is. Az affiliate linkekről érkező látogatókat (IP címüket) a rendszer 1 napig tudja beazonosítani, azaz ha egy látogató nem vásárol rögtön, csak később és esetleg akkor már közvetlenül látogat el a TECHNO STYLE weboldalára, akkor az első látogatást követően 1 napig képes a rendszer az eredeti (első) affiliate linket az adott IP-címhez hozzárendelni.
  1. Mindenegyes létrejött megrendelést, jutalékot és kifizetést a Partner követni tud a Partnerprogram admin felületére belépve. Minden egyes eladott (kifizetett) termék után (ahol a vásárlót a Partner ajánlotta), a TECHNO STYLE a Partner részére 1000 Ft-ot fizet a a pólók után – egyéb termékek (pl.: kiegészítők) esetében a jutalék valamivel kevesebb.
  1. Az ajánlás és a jutalék jóváírás akkor érvényes, ha a Partner által ajánlott Vevő átveszi és kifizeti a rendelését. Ezután 30 napon belül a vásárlás pillanatában „várakozva” állapotba kerülő jutalék „kifizetett” állapotba kerül a Partner admin felületén és a jóváírt jutalék felhasználható, felvehető.
  1. A reklámozáshoz az affiliate oldalon saját affiliate azonosítójával linkeket gyárthat termékekből és cikkekből egyaránt.
  1. Az árak a termékek bruttó árai a Techno.hu weboldalon aktualizáltak. A Partner ezeken az árakon ajánlhatja a leendő Megrendelőknek a termékeket.
  1. A keletkezett jutalékok összeadódnak és azok rendszeresen nyomonkövethetőek az admin felületen. Ha az összeg elérte az 50.000 Ft-ot, akkor a Partner kérheti az általa megadott PayPal számlára a jutaléka átutalását.
  1. A  TECHNO STYLE meghagyja magának a jogot, hogy jelen Szabályzatot módosítsa, különös tekintettel (árváltozás, árfolyamváltozás, illetve üzleti érdekek esetén) a fogyasztói árak és a Partner jutalék százalékok tekintetében. Minden a Szabályzatot érintő változást az életbelépést megelőzően 10 nappal a TECHNO STYLE megküldi a Partner részére az admin felületre regisztrált email címre.
A Partner a Szabályzatot elolvasta, megértette, mely tényt a regisztrációjával igazol.