2021-től legális lehet az Ecstasy Még több TECHNO bejegyzés: TECHNO BLOG

Az MDMA, ismertebb nevén Ecstasy, Eki, Laszti, szó szerint sokak szájában jár már. A balesetek, sőt halálesetek jelentései szerint a fogyasztása egyre nő, különösen az Egyesült Államokban, ahol az elektronikus zene rendkívül népszerű és a fogyasztás jelentősen nőtt. Annak ellenére, hogy az MDMA számos kockázatot jelent – kiszáradás, erős éhség-vagy fájdalomérzet-csökkenés – egyesek a kábítószer legalizálását indítványozzák.

Miért akarják legalizálni az ecstasyt?

Miért akarják legalizálni az ecstasyt?

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy az indítványozók saját maguk is drogfogyasztók. De nem, sőt: a legalizálást nem a szabad fogyasztás fogalmaként kell érteni, hanem egy vényköteles gyógyszer formájában.

Az MDMA hatóanyaga közismerten tiszta ecstasy – mely boldogságérzetet okoz, de mire tudná használni az MDMA-t az orvostudomány?

Elég egyértelmű: a pszichoterápiára.

A “Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies” tanulmánya a Reddit oldalon található. A MAPS Klinikai Kutatások ágazatának igazgatónője, Amy Emerson szerint a kutatások jelenleg a második fázisban vannak. 2016 és 2020 között két fázis terveztek, hogy a gyógyszer biztonságát és hatékonyságát körültekintően teszteljék. Ha minden pozitívan alakul, a tanulmány szponzora kérvényt nyújthat be a Szövetségi Kábítószer Hivatalnál és az Európai Gyógyszerügynökségnél.

Az MDMA 2021-től bizonyos körülmények között gyógyszer lehet a piacon.

…és akkor a leleményesebbek a nagyi a gyógyszereit hétvégente elpasszolhatják a klubok előtt.

Viccet félretéve, Te részt vennél a tesztelésében?

TECHNO PÓLÓ RAVE PÓLÓ HARD TECHNO PÓLÓ SCHRANZ PÓLÓ DARK TECHNO PÓLÓ ACID PÓLÓ MINIMAL TECHNO PÓLÓ Outlet akció TECHNO PÓLÓ uv neon techno rave acid póló pulcsi és táska gold arany techno rave acid póló pulóver és táska
« Technóval űzték el a cigányokat
No vakcina, No party! (VIDEÓ) »