Technóval űzték el a cigányokat Még több TECHNO bejegyzés: TECHNO BLOG

Belgium Landen nevű városkájának iparterületén vertek tábort a vándorcigányok. Három napja érkeztek karavánjukkal közel 30 lakókocsival a településre. A probléma ott kezdődött, hogy sem a helyi önkormányzattól, sem pedig a tulajdonostól nem kaptak engedélyt a táborverésre.

A vándorcigányok a hatóságokkal abban egyeztek meg, hogy kedd reggel elhagyják a várost, azonban meggondolták magukat és péntekre halasztották a távozást. Gino Debroux, a város polgármesterének sem kellett több, válaszul odarendelt egy teherautót, melyre 14.400 W teljesítményű hangrendszert pakoltak fel, majd hangos technó-zenével próbálta elűzni a vándorcigányokat. Még egy helyi DJ-t is felfogadott, hogy gondoskodjon a megfelelő zenéről. Szerda hajnalban már teljes hangerőn szólt a TECHNO a táborban.

A Het Belang van Limburg című helyi lap élőben közvetítette oldalán az eseményeket Live Stream Videó segítségével. Eleinte páran a lakókocsik között feltartott kézzel táncoltak a hangos zenére, de a társaság hamar megunta a produkciót, így a városvezetés sikert könyvelhetett el, mert a vándorcigányok továbbálltak.

Szerinted milyen zenéket játszott a DJ? Oszd meg a cikket és kommentben alá linkelj Youtube zenéket 🙂

« Megtalálták a Techno Vikinget (Videó)
2021-től legális lehet az Ecstasy »