Technóval űzték el a cigányokat Még több TECHNO bejegyzés: TECHNO BLOG

Belgium Landen nevű városkájának iparterületén vertek tábort a vándorcigányok. Három napja érkeztek karavánjukkal közel 30 lakókocsival a településre. A probléma ott kezdődött, hogy sem a helyi önkormányzattól, sem pedig a tulajdonostól nem kaptak engedélyt a táborverésre.

A vándorcigányok a hatóságokkal abban egyeztek meg, hogy kedd reggel elhagyják a várost, azonban meggondolták magukat és péntekre halasztották a távozást. Gino Debroux, a város polgármesterének sem kellett több, válaszul odarendelt egy teherautót, melyre 14.400 W teljesítményű hangrendszert pakoltak fel, majd hangos technó-zenével próbálta elűzni a vándorcigányokat. Még egy helyi DJ-t is felfogadott, hogy gondoskodjon a megfelelő zenéről. Szerda hajnalban már teljes hangerőn szólt a TECHNO a táborban.

A Het Belang van Limburg című helyi lap élőben közvetítette oldalán az eseményeket Live Stream Videó segítségével. Eleinte páran a lakókocsik között feltartott kézzel táncoltak a hangos zenére, de a társaság hamar megunta a produkciót, így a városvezetés sikert könyvelhetett el, mert a vándorcigányok továbbálltak.

Szerinted milyen zenéket játszott a DJ? Oszd meg a cikket és kommentben alá linkelj Youtube zenéket 🙂


TECHNO PÓLÓ RAVE PÓLÓ HARD TECHNO PÓLÓ SCHRANZ PÓLÓ DARK TECHNO PÓLÓ ACID PÓLÓ MINIMAL TECHNO PÓLÓ Outlet akció TECHNO PÓLÓ uv neon techno rave acid póló pulcsi és táska gold arany techno rave acid póló pulóver és táska
« 🎵 TECHNO Története