Így használd, tárold és ápold a TECHNO pólód, hogy sokáig szép maradhasson Még több TECHNO bejegyzés: TECHNO BLOG

A TECHNO STYLE póló és ruha feliratok speciális, party-álló anyagból készülnek, de azért ezek sem elpusztíthatatlanok. Ha nem megfelelően viseled, mosod, szárítod, tárolod a pólót, akkor tönkre mehet rajta a felirat, de akár a póló anyaga is.

Éppen ezért összeszedtük a leggyakoribb hibákat, melyekkel találkoztunk az évek során és megmutatjuk mit tehetsz, hogy ne menjen tönkre idő előtt a kedvenc TECHNO pólód, illetve ha már megvan a baj, akkor mit tehetsz.

 

#1 – NE ALUDJ BENNE!

Alvás közben a tested súlya megtöri a feliratot, ami ezentúl már nem egy nagy felületen tapad a póló anyagához, hanem több, apróbb részen. Alvás közben míg forgolódsz az anyagról ledörzsölöd ezeket a kisebb már a nagy résztől külön álló darabokat és amikor legközelebb mosógépbe teszed, akkor ott elválik a széle az anyagtól. Rosszabb esetben le is esik.

Ha véletlenül a pólóban aludtál el és itt-ott levált a felirat, de még nem esett le, akkor az alábbi módon hozhatod rendbe:

  • Tedd le a pólót egy kemény és egyenes felületre, például a földre. A felirat felfelé nézzen és a problémás felirat alatt ne legyen gyűrődés, jól simítsd el.
  • Fogj egy vasalót és állítsd nagyon melegre, de ne legyen melegebb, mint 160 fok. (a vasaló használati utasításában megnézheted, hogy melyik hőfok állása kb. mekkora hőfokot jelent).
  • Amikor felmelegedett a vasaló, akkor 20 másodpercig nyomd rá a feliratra amilyen erősen csak tudod, de vigyázz ne törd el a vasaló fogantyúját.
  • Ha elsőre nem sikerül, akkor többször is megismételheted, csak a kettő között várj 30 másodpercet, hogy kihűljön az anyag.

A hőfok és a nyomás erőssége számít. Ha csak simítgatod magas hőfokon, mint egy átlagos vasaláskor az nem elegendő, mert a levált feliratot újra bele kell préselned a póló anyagába, hogy megtartsa magát.

 

#2 – MOSD HELYESEN

Maximum 40 fokon és kifordítva mosd. (a felirat kívül legyen)
Ellenkező esetben a leválhat a felirat.

 

#3 – SZÁRÍTÁS

  • Ne szárítsd a napon, mert a nap kiszívja a póló színét.
  • Szárítógépben a legkisebb fokozaton próbáld, de nem ajánlott.

 

#4 – TÁROLÁS

A legjobb tárolási mód: vállfán, lógatva, így a felirat nem fog megtörni, nem lesznek benne gyűrődések.

Ha össze kell hajtogatnod, akkor úgy hajtsd össze, hogy a feliratnál ne legyen hajtásél. Ha nem megoldható úgy összehajtani, hogy ne legyen sehol hajtásél (ez általában nagyobb feliratoknál szokott probléma lenni), akkor szellősen hajtsd össze, ne nyomkodd le és a szekrényben összehajtva tárolva a kupac tetején legyen, ne pakolj rá semmit.

Ha bőröndbe kell tenned, akkor több pólót nadrágot tegyél egymásra, majd csavard össze őket egyben úgy, hogy a TECHNO póló legyen kívül a felirattal, így az nem fog megtörni.

 

#5 – PARFÜM

Ha parfümöt használsz, akkor ügyelj rá, hogy ne a mintára fújd, mert egyes parfümök esetében a fekete feliraton később meglátszanak majd az apró parfüm cseppek. A fehér feliraton ugyanez már nem annyira szembetűnő, de itt is ügyelj rá.

TECHNO PÓLÓ RAVE PÓLÓ HARD TECHNO PÓLÓ SCHRANZ PÓLÓ DARK TECHNO PÓLÓ ACID PÓLÓ MINIMAL TECHNO PÓLÓ Outlet akció TECHNO PÓLÓ uv neon techno rave acid póló pulcsi és táska gold arany techno rave acid póló pulóver és táska
« Love Parade Története (1989-2010)
Megtalálták a Techno Vikinget (Videó) »